In association with:

 

 
FELHASZNÁLÓI FIÓK
(hamarosan)
RENDELHETŐ TERMÉKEINK
(hamarosan)
   
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Munkavállalás - bukóketrecek, karosszéria, fényezés - árak

Munkavállalás
   


Ügyfeleinkkel szóban, telefonon vagy E-mail-ben egyeztetjük a munka kezdésének és befejezésének hozzávetőleges időpontját, annak előzetesen kalkulált anyag és munkadíj költségét, valamint a fizetési feltételeket. A munka jellegétől függően történik ezek pontosítása, melyet szerződésben rögzítünk.

Munkavállalási rendünkről bővebben a "Vállalási szabályzat" -ban olvashatnak ügyfeleink.

Mivel fő profilunkat a karosszéria felkészítés és a bukóketrec beépítés alkotják, így a továbiakban ezeknek a gyakorlatával foglalkozunk.

A versenygépkocsi homologizációjának idejétől függően is más és más a minimális követelmény. A régebbi homologizációjú versenyautók bukóketrecei egyszerűbbek, kevesebb elemet tartalmaznak. Mindezek mellett mi nem javasoljuk a kilókon való spórolást, mert egy jó bukóketrec már régen nem csak a versenyzőket védi, hanem összetertja, merevíti a karosszériát. A néhány kiló többlet súlyért cserébe tartósságot és jobb menetteljesítményt kapunk.

Bukóketrec
       


A munka -kevés kivétellel- teljesen szétszerelt karosszériákon történik. Amennyiben a szállítás és a mozgatás megkönnyítése miatt célszerű a futóművet a gépkocsin hagyni. Ennek le- és felszerelését vállaljuk.
A kialakítást illetően szabályok és a statika nem hagynak túl bő mozgásteret, de mindig igyekszünk a költségkímélés jegyében kialakítani a megfelelő konstrukciót. A bukóketrec beépítése miatt elkerülhetetlen átalakításokat kívánságra elvégezzük, vagy azok elvégzéséhez segítséget nyújtunk.
A pontos, korrekt és szabályoknak megfelelő munkához szükségünk van arra, hogy a gépkocsi karosszériája jó állapotú legyen. Ez főként a bukóketrec rögzítési pontjaira vonatkozik. Ha ezeken a pontokon javítás szükséges, azt jelezzük az ügyfélnek és kívánságra elvégezzük a javítást.

A bukóketrec beépítéséhez szükséges lehet néhány alkatrész, karosszériaelem:

- Ajtók - A megfelelő oldalvédelem kialakításához szükséges tudnunk, hogy oldalirányban hova tudjuk elhelyezni az oldalsó csöveket.

- Műszerfal tartó / keresztmerevítő cső, vagy konzol - A szabályok szerint az ilyen alkatrészt a bukóketrecbe lehet hegeszteni. Ha változatlan formában kívánják használni, akkor pedig a szerelhetőség megtartása miatt fontos a megléte.

- Műszerfal - A szerelhetőség és későbbi jobb használhatóság biztosítása érdekében -a szabályok adta szűk mozgástér lehetőségein belül- igyekszünk úgy elhelyezni a bukóketrec elemeit, hogy minél kevesebb vágással, csonkítással beszerelhető legyen. Kívánságra a bukóketrec építése közben elvégezzük a műszerfal "befaragását" is.

- Alkatrészek, melyek áthelyezésére, rögzítésük módosítására lehet szükség - Ilyenek elsősorban a műszerfal alatti elektromos szerelvények, a fűtés különböző elemei, az ablaktörlő mechanika, valamint az első tornyok és a tűzfal között elhelyezett alkatrészek.

- Ülés - Az üléstartó a bukóketreccel együtt homologizálható ezért célszerű azt a bukóketreccel együtt beépíteni. A testreszabott beállításhoz, vagy extrém esetekben, szükséges az ülés. A fejprotektoros ülések esetében mindenképp szükség van rá, mert bukóketrec fej melletti erősítő eleme akadályozhatja a beszerelést.

         
         

 

   
 
webdesign: réthey team